[Implanteus Lectures] 15 mars 2023 : « Maintenir la qualité des amandes (Prunus dulcis) dans un monde plus chaud », Professeure Alyson E. Mitchell

L’école universitaire de recherche Implanteus, propose pour sa troisième année un cycle de conférences en ligne & en présentiel.

La conférence aura lieu en ligne :

Mercredi 15 mars
à 15h00
« Maintenir la qualité des amandes (Prunus dulcis) dans un monde plus chaud » par Alyson E. Mitchell, Université UC Davis, FST, USA

Pour suivre la conférence en ligne, rendez-vous ici : https://bbb.univ-avignon.fr/b/fay-vdw-wco

N’oubliez-pas d’indiquer nom, prénom et laboratoire sous votre photo de la plateforme en ligne.

Alyson Mitchell is a Professor of Food Chemistry in the Department of Food Science, and Lead Faculty Advisor for the Food Science major at UC Davis. She received her B.S. in Environmental Toxicology and her PhD in Pharmacology and Toxicology at the University of California Davis. Dr. Mitchell is a Fellow of the American Chemical Society and co-Director the Food Safety and Measurement Facility at UC Davis. Her research program focusses on the chemical understanding of foods with the goal of increasing their quality, health impact, and improving use of co-product streams, and innovating processing for a more sustainable food supply.

 

 

>> Télécharger le programme des prochains Implanteus_Lectures